• deneme

ÇOCUĞUMU ide’de NASIL BİR ÖĞRETİM KADROSU BEKLİYOR?

Çocuğunuzu ide’de Türkiye’nin en iyi öğretim kadrolarından biri bekliyor. Çünkü öğretim kadromuzun büyük kısmı Türkiye’nin en iyi okullarında uzun yıllar çalışmış öğretmenler.

Bütün öğretmenlerimiz global bir vizyona sahiptir. Dünyadaki güncel eğitim sistemlerini takip ederler ve eğitim teknolojilerini en iyi şekilde kullanırlar.

Öğretmenlerimiz, Uluslararası Bakalorya Organizasyonu’nun PYP felsefesiyle öğretim vermektedir. PYP; öğrencilerin neler öğrenmesi gerektiği, eğitim yöntemleri ve değerlendirme stratejileri hakkında yol gösteren uluslarası bir müfredat modelidir.

Öğretim kadromuz TEOG, LYS-5, Cambridge ESOL, JET-SET gibi ulusal ve uluslararası sınavlarda tecrübelidir. Tüm öğretim kadromuzun kendi alanlarında yayınları olmasına dikkay ederiz ve hepsi soru üretme becerilerine sahiptir.

Güçlü kadromuzun sağladığı bu dünya standartlarında eğitimle, öğrencilerimizin hepsinin birer dünya vatandaşı olmasını hedefliyoruz

info@ide.k12.tr