ide Modern Ritmik Dans Atölyesinde Buluşalım!

ide Ritmik Dans Atölyesinde eğlenceli bir güne hazır mısın?

Modern ritmik dans ile çocuklar müziğin ritmine ayak uydurarak kendini ifade ederken, aynı zamanda koordinasyon becerilerini geliştirecek. Bu sayede yeteneklerini keşfedecekler.

İnsanoğlunun en eski eğlence ve kültür araçlarından biri danstır. Bu atölyenin amacı dans, ritm ve müziği bir araç olarak kullanarak; yaş gruplarının ihtiyaçlarına göre hareket etmeye ve bu yolla farkındalık kazanmaya yönlendirmektir.

Müzik eşliğinde kendilerini ifade edebilecekleri ide Modern Ritmik Dans Atölyesi etkinliğine, 4 – 7 yaş arasındaki çocuklarımızı davet ediyoruz!

*Çocukların rahat hareket edebilecekleri kıyafetler ve rahat dans edebilecekleri hafif ayakkabılar giymelerini tavsiye ederiz.

**Çocuklarınız atölyedeyken, siz değerli anne babalarımız okulu gezerek eğitim yaklaşımımıza dair detaylı bilgi alabileceksiniz.

Tarih: 13 Ekim 2018, Cumartesi
Saat: 11.00-12.00
Yer: ide okulları

Adres: Kısıklı Mah. Alemdağ Cad.

No: 70/72 Çamlıca Üsküdar/İstanbul

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
Ece Yarlığan / 444 60 30

Katılım ücretsiz ve kontenjanla sınırlıdır.
12.10.2018 tarihine kadar katılım durumunuzu bildirmeniz gerekmektedir.