ide Mutfak Atölyesi’nde Minik Patiler İçin Kurabiye Yapıyoruz.

ide Mutfak Atölyesinde, bu kez sokaktaki can dostlarımız için kurabiye yapıyoruz.

Her gün sokakta yiyecek bulmak için çabalayan yüzlerce sahipsiz köpek bulunuyor. Bizler en azından onların karınlarını doyurarak ihtiyaçlarının bir kısmını karşılayabilir ve sevgimizi paylaşabiliriz. Onlar için organik un, elma, havuç gibi sağlıklı malzemelerden köpek kurabiyeleri yapacağız.

Minik gurmelerimiz el becerileri ve yaratıcılıklarını ön plana çıkaran ide Mutfak Atölyesinde, bir yandan köpek kurabiyeleri yapıp maharetlerini sergilerken, diğer yandan da minik patileri mutlu edecek.

4-6 yaş arasındaki çocuklarımızı, eğitmen eşliğinde gerçekleşecek ide Mutfak Atölyesi’ne davet ediyoruz!

* Çocuklarınız atölyedeyken, siz değerli anne babalarımız okulu gezerek eğitim yaklaşımımıza dair detaylı bilgi alabileceksiniz.

Tarih: 29 Eylül 2018, Cumartesi

Saat : 11.00-12.00

Yer : ide okulları

Adres: Kısıklı Mah. Alemdağ Cad.

No: 70/72 Çamlıca Üsküdar/İstanbul

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
Ece Yarlığan / 444 60 30

Katılım ücretsiz ve kontenjanla sınırlıdır.
28.09.2018 tarihine kadar katılım durumunuzu bildirmeniz gerekmektedir.