ide Origami Atölyesine Bekliyoruz!

El becerileri ve yaratıcılıklarını ön plana çıkaran ide Origami Atölyesi etkinliğinde eğlenceli bir gün çocukları bekliyor.

Bir kağıttan neler yapabilirsin? Çocuklar bir yandan bu sorunun yanıtını bulurken bir yandan da origaminin temelleriyle ve geometriyle tanışarak yaratıcı yönlerini geliştirme şansını yakalıyor. Hayal güçlerini kullanırken hem eğlenecek hem de bu atölyeden kendi yapmış oldukları bir figürle dönmenin mutluluğunu yaşayacaklardır.

Sınırsız hayaller inşa edeceğimiz ide Origami Atölyesi etkinliğine, 4 – 5 yaş arasındaki çocuklarımızı davet ediyoruz!

Origami Nedir?

Geleneksel Japon Kağıt Katlama sanatı olan Origami ile makas ve yapıştırıcı kullanmadan kağıtlardan çeşitli figürler yapılabilir. Başta kuş, çiçek, kutu gibi geleneksel motifler olmak üzere dünyada var olan her şeyi origami olarak şekillendirmek mümkündür.

* Çocuklarınız atölyedeyken, siz değerli anne babalarımız okulu gezerek eğitim yaklaşımımıza dair detaylı bilgi alabileceksiniz.

Tarih: 22 Eylül 2018, Cumartesi
Saat: 11.00-12.00
Yer: ide okulları

Adres: Kısıklı Mah. Alemdağ Cad.

No: 70/72 Çamlıca Üsküdar/İstanbul

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
Ece Yarlığan / 444 60 30

Katılım ücretsiz ve kontenjanla sınırlıdır.
21.09.2018 tarihine kadar katılım durumunuzu bildirmeniz gerekmektedir.