My Snowman İngilizce Tiyatro Oyununa Bekliyoruz!

Kış mevsiminin geldiğini nasıl anlarız?  Üşümemek için neler giymeliyiz? Kardan adam nasıl yapılır? Gün geçtikçe kardan adam neden küçülür?

Kahramanlarımız Tommy ve Lilly' nin kış mevsimi ile yakından tanışma fırsatı bulduğu bu oyunda, hava şartları elverdiği müddetçe dışarda kartopu oynayıp kardan adam yaparak vakit geçirirler. Fakat yaptıkları kardan adamın gün geçtikçe neden küçüldüğünü bir türlü anlayamazlar…

Sevimli kahramanlarımız Tommy ve Lilly' nin macerasına ortak olmak için, 4-8 yaş arasındaki çocuklarımızı “My Snowman” İngilizce tiyatro oyununa bekliyoruz.

*Tiyatro Fil’in sergilediği oyun, İngilizce olarak sahnelenmektedir.

** Çocuklarınız oyunu izlerken ya da oyun bitiminde, siz değerli anne babalarımız okulu gezerek eğitim yaklaşımımıza dair detaylı bilgi alabileceksiniz.

Tarih: 15 Aralık 2018, Cumartesi
Saat: 11.30 - 12.30
Yer: ide okulları Çamlıca Kampüsü
Adres: Kısıklı Mah. Alemdağ Cad.
No: 70/72 Çamlıca Üsküdar/İstanbul

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
Ece Yarlığan / 444 60 30

Katılım ücretsiz ve kontenjanla sınırlıdır.
14.12.2018 tarihine kadar katılım durumunuzu bildirmeniz gerekmektedir.