Yarının

ide

ide okulları
Aday Öğrenci Başvuru Formu

Okulumuzu ziyaret etmek ve bizi daha yakından tanımak isterseniz aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

Anaokulu

ANAOKULU EĞİTİMİ İÇİN NEDEN ide’yi TERCİH ETMELİYİM?

Bir birey olma yolculuğunun en önemli basamaklarından bir olan anaokulunda alınacak iyi bir eğitim, çocuğunuzun yetişkinliğinde çok daha kendine güvenli, çok daha başarılı ve çok daha mutlu bir kişi olmasına zemin hazırlıyor. Okul öncesi eğitiminde bizim başlıca amacımız, çocuklarımıza sadece temel beceriler kazandırmak değil, onları her bakımdan okula hazırlamaktır. Anaokulu, başarılı bir eğitim hayatının temelidir ve bu eğitim sürecinde çocuklarımızın okul olgunluğuna ulaşmasını hedefleriz.
arrow

ide'de ÇOCUĞUM NASIL İNGİLİZCE ÖĞRENECEK?

İngilizce eğitiminde Native yani anı dili İngilizce olan öğretmenlerin etkisi çok önemli. Çocuklar, özellikle de erken yaşlarda aksan, ifade biçimi ve kurgu anlamında öğretmenlerinden çok fazla etkileniyor ve bu noktada native öğretmenler çok fark yaratabiliyor. ide okulları olarak native öğretmen kadromuz ile öğrencilerimizin erken yaşta, anadil düzeyinde konuşma, okuma ve yazma alanında deneyimlerde bulunmasını sağlayıp, üzerine eklemeler yaparak dil becerilerini geliştiriyoruz. İngilizce öğretmenlerimiz, sınıflarındaki her bir çocuğun ihtiyacına uygun olarak farklılaştırılmış, teşvik edici ve eğlenceli bir dizi aktiviteler planlar. Böylece, her çocuğun maksimum seviyede ilerleme kaydetmesi amaçlanır.
Teknoloji

ÇOCUĞUM TEKNOLOJİYİ KULLANABİLECEK Mİ?

Dijitalleşme ve teknoloji hayatımızın her alanında olduğu gibi eğitimde de etkisini gösteriyor. ide okulları olarak teknolojinin eğitimdeki önemine ve zenginleştirici gücüne inanıyoruz ve bütünsel bir bakış açısıyla teknolojiyi kullanmaya yönelik bir sistem oluşturuyoruz. Birbirinden kopuk, farklı bileşenlerin yerine uçtan uca ve entegre bir teknolojik altyapı ile eğitim kalitemizi destekliyoruz. ide okullarında etkileşimli sınıf bu entegre yapı üzerinden hem öğretmen hem de öğrenci için zenginleştirilmiş, detaylı ve etkileşimli bir deneyim ortamı oluşturuyor.
Çamlıca Kampüsü

ide okulları ÇAMLICA KAMPÜSÜ NEREDE?

İstanbul Anadolu yakası Üsküdar ilçesi içerisinde yer alan ide okulları, deneyimli öğretmen kadrosu, teknolojiyle iç içe eğitim sistemi ve evrensel düzeyde yabancı dil anlayışıyla anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim veriyor. 2018 - 2019 eğitim öğretim yılı fiyatlarımızla ilgili bilgi almak için http://ide.k12.tr/on_kayit adresindeki formu doldurabilirsiniz.
Eğitim Kadrosu

ÇOCUĞUMU NASIL BİR EĞİTİM KADROSU BEKLİYOR

ide okulları, eğitim hayatına taze bir soluk getirmek amacıyla, aynı heyecanı taşıyan deneyimli eğitimciler tarafından kuruldu. ide okulları olarak öğretmenlerimizin çocuklarımızın geleceği üzerindeki etkisinin ve bırakacağı izin farkındayız. Bu nedenle tecrübeli, vizyonu açık ve yenilikleri yakından takip eden bir eğitim kadrosu kurmayı en önemli öncelik olarak belirledik. ide okullarında öğretmenlerimiz, Türkiye’nin önde gelen köklü eğitim kurumlarında çalışmış, en az 10 yıl özel okul deneyimli eğitimcilerden seçildi.
Pass Sistemi

PASS SİSTEMİ ÇOCUKLARIMIZA NE KATACAK?

PASS, beynin yapısını esas alan ve bu yapı üzerine kurgulanan bir öğrenme modelidir. ide okulları olarak ana amaçlarımızdan biri de öğrenme sürecine bilimsel yaklaşmak ve çocuklarımızın öğrenme yetkinliklerini geliştirme ve güçlendirmede dünyadaki en modern ve etkili yöntemleri belirlemek ve kullanmak. Bu nedenle okulumuzda öğretim modelimizin önemli bir parçası da PASS Teorisi yaklaşımından oluşur. PASS ile beynin çok yönlü çalışması desteklenerek, öğrenme performansı arttırılır ve kalıcı öğrenme sağlanır.
Yetkinlik Odaklılık

NEDEN YETKİNLİK ODAKLILIK?

Dünyamızda hiçbir dönemde görülmeyen bir hızda ve etkide bir değişim yaşanıyor. Ürünler, hizmetler, beceriler, bilgiler eskiden on yıllarca değerini korurken bugün birkaç yıl hatta birkaç yıl içerisinde eskiyebiliyor, farkını yitirebiliyor. Böylesine hızlı değişen ve dönüşen dünyada eğitimin amacı da yarının dünyasını anlamak, bu dünyaya yönelik doğru özellikleri bünyesinde barındıran ve bunların temellerini almış bireyler yetiştirmek olması gerektiğine inanıyoruz. İşte bu nedenle “Yetkinlik Yaklaşımı” ide okulları’nın temelinde yer alıyor.