19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Online Törenimize Davetlisiniz.

Değerli Velimiz,
Sevgili Öğrencimiz,

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir!” özdeyişinin izinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı online törenimize davetlisiniz. 19 Mayıs Çarşamba günü ide okulları sosyal medya hesaplarımız üzerinden törenimizi izleyebilirsiniz.

Gelin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını hep birlikte kutlayalım.

Saygı ve sevgilerimizle,
ide okulları

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Tören Akışı
* 7/A Sınıfı Öğrencimiz İdil Gökçe Ömergil’in Günün Anlam ve Önemiyle İlgili Konuşması ve Sunumu