ide BLOG
ide a
KABUL SINAVI
ÖN KAYIT

ide’de Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Başladı!

Bizi hedeflerimize, yeni bilgilere ve deneyimlere ulaştıracak her başlangıç önemlidir. Tam zamanlı olarak tüm sınıflarla, yüz yüze eğitime tekrar başlamanın ve bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Okulumuzda eğitim öğretim sürecine en güvenli şekilde başlanabilmesi için gereken tüm hazırlıkları yaptık. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi temizlik, yemek, güvenlik ve servis dahil olmak üzere sağlık ve güvenliğin en yüksek düzeyde sürdürebilmek adına, tüm süreçleri gözden geçirerek yeni eğitim öğretim dönemine titiz bir çalışmayla başladık.

En önemli önceliğimiz başta öğrencilerimiz olmak üzere kurumumuzdaki tüm çalışanların ve siz değerli velilerimizin sağlık ve güvenliğidir. Bu kapsamda öncelikle yönetim kadromuzdan öğretmenlerimize, güvenlik görevlilerimizden temizlik ekibine, yemekhane, kütüphane ve tüm idari personelimize kadar çalışma arkadaşlarımızın yüzde 100’ünün aşısını yaptırdı.

Koronavirüs önlemleri kapsamında Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve T.C. Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından, eğitim kurumlarında hijyen standartlarının geliştirilmesi için belirlenen 'TSE Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı'yla ilgili yüzlerce maddeden oluşan tüm şartları yerine getirdik ve yapılan denetimler sonucunda “Okulum Temiz” belgemizi aldık.

Ayrıca tüm sınıflarımıza ve yemekhane gibi ortak kullanım alanlarımıza Hysafe Air hava temizleme cihazları koyduk bu cihazlarla hastalıkları oluşturan virüs veya diğer mikroorganizmaları havada etkisiz hale getirerek Covid başta olmak üzere salgın hastalıkların tamamen önüne geçmiş olmayı hedefliyoruz.

Bu çerçevede, ide olarak T.C. Millî Eğitim Bakanlığının ve Sağlık Bakanlığının okullarda uyulmasını istediği tüm tedbirlerin çok daha fazlasını almış olarak okulumuzu açtık.

ide okulları olarak öğrencilerimizin öncelikle akademik süreçlerini ve sağlıklarını düşünerek en iyi şekilde planladığımız ve devam ettireceğimiz yeni eğitim öğretim yılına güzel bir başlangıç yaptık.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize sağlıklı, başarılı ve güzel bir yıl dileriz.

ide’de Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Başladı! ide’de Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Başladı! ide’de Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Başladı! ide’de Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Başladı! ide’de Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Başladı! ide’de Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Başladı! ide’de Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Başladı! ide’de Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Başladı! ide’de Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Başladı! ide’de Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Başladı!