Öğrencilerimiz Asya ve Eda’nın tüm öğrencilerimize bir mesajı var!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılını Hep Birlikte Coşkuyla Kutlayalım!
İzlemek için tıklayınız;

Değerli Velimiz,
Sevgili öğrencimiz,

Bu yıl Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl dönümünü kutluyoruz.

Evimizde güvende kalmamız gereken günlerden geçsek de öğrencilerimizle hep birlikte 23 Nisan’ı büyük bir coşkuyla kutlayalım istiyoruz.

Bugünün anlam ve önemine uygun olarak 23 Nisan Görsel Sanatlar özel dersini öğrencilerimiz Asya ve Eda hazırladı. Cam süslemesi için kedi merdiveni ve el ele tutuşan çocuk figürlerinin yapımını anlattılar. Şimdi süsleme sırası öğrencilerimizde!

Gelin bu coşkuyu hep birlikte yaşayalım! Sizlerden de, öğrencilerimizin 23 Nisan’a özel süslediği camların önünde çekilmiş fotoğraflarını 20 Nisan Pazartesi akşamına kadar bekliyoruz.

*Öğrencilerimizin süslediği cam önünde çekilmiş fotoğrafını isim, soy isim ve sınıf bilgilerini belirterek Görsel Sanatlar öğretmenlerimiz [email protected] veya [email protected] adreslerine gönderebilirsiniz.

*Sosyal medyadan paylaşılmasını istediğiniz fotoğraf ve videoları ide okulları Kurumsal İletişim Uzmanı Cansu Derindere ile 05542471409 nolu numaradan Whatsapp üzerinden de paylaşabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz,
Saygılarımızla,