Pandemide Ebeveyn Olmak

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde yaşadığımız; sağlık ile ilgili endişeler, ekonomiye ilişkin tedirginlikler, izolasyonun yarattığı sınırlılıklar ve normalleşmeye yönelik belirsizlik doğal olarak ruhsallığımızı da etkiliyor.

Bedensel bir hastalıkta bağışıklığımızın kuvvetli olması, o hastalıkla baş etmemize katkı sağlar.  Aynı şekilde yaşadığımız travmalarda da psikolojik dayanıklılığımızın güçlü olması o travmaları daha kolay atlatmamıza yardımcı olur.

ide okulları Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak siz değerli velilerimize yönelik planladığımız “Pandemide Ebeveyn Olmak” başlıklı online sunumumuzda, psikolojik dayanıklılığımızı, bunun çocuklara olumlu yansımalarının nasıl olabileceğini ele alacağız.

Online sunumumuza katılımınızdan mutluluk duyarız.

Konuşmacı           Uzm . Psk. Serpil S. Güngör
Tarih                     : 9 Mayıs 2020 Cumartesi