ide okulları
Formu
Okulumuz hakkında bilgi almak
için formu doldurabilirsiniz.
2024-2025 eğitim öğretim yılı için Anaokulu ve 1,2,3,4. sınıflarımıza “Öğrenci Tanıma Çalışmasıyla” 5, 6, 7 ve 8. sınıflara bireysel olarak gerçekleştirilecek okula kabul sınavı ile kontenjan dahilinde öğrenci alınacaktır. Okulumuz hakkında bilgi almak ve okul tanıtım gününe katılmak için yukarıdaki “Aday Öğrenci Başvuru Formunu” doldurmanızı rica ederiz.

ÇOCUĞUMU NASIL BİR EĞİTİM KADROSU BEKLİYOR?

ide okulları, eğitim hayatına taze bir soluk getirmek amacıyla, aynı heyecanı taşıyan deneyimli eğitimciler tarafından kuruldu. ide okulları olarak öğretmenlerimizin çocuklarımızın geleceği üzerindeki etkisinin ve bırakacağı izin farkındayız. Bu nedenle tecrübeli, vizyonu açık ve yenilikleri yakından takip eden bir eğitim kadrosu kurmayı en önemli öncelik olarak belirledik.

ide okullarında öğretmenlerimiz, Türkiye’nin önde gelen köklü eğitim kurumlarında çalışmış, en az 10 yıl özel okul deneyimli eğitimcilerden seçildi.

Eğitim kadromuzu tanımak için tıklayınız!

ide'de ÇOCUĞUM NASIL İNGİLİZCE ÖĞRENECEK?

İngilizce eğitiminde Native yani anı dili İngilizce olan öğretmenlerin etkisi çok önemli. Çocuklar, özellikle de erken yaşlarda aksan, ifade biçimi ve kurgu anlamında öğretmenlerinden çok fazla etkileniyor ve bu noktada native öğretmenler çok fark yaratabiliyor. ide okulları olarak native öğretmen kadromuz ile öğrencilerimizin erken yaşta, anadil düzeyinde konuşma, okuma ve yazma alanında deneyimlerde bulunmasını sağlayıp, üzerine eklemeler yaparak dil becerilerini geliştiriyoruz. İngilizce öğretmenlerimiz, sınıflarındaki her bir çocuğun ihtiyacına uygun olarak farklılaştırılmış, teşvik edici ve eğlenceli bir dizi aktiviteler planlar. Böylece, her çocuğun maksimum seviyede ilerleme kaydetmesi amaçlanır.

PASS SİSTEMİ ÇOCUKLARIMIZA NE KATACAK?

PASS Eğitim Teorisi, beynin yapısını esas alan ve bu yapı üzerine kurgulanan bir öğrenme modelidir. ide okulları olarak ana amaçlarımızdan biri de öğrenme sürecine bilimsel yaklaşmak ve çocuklarımızın öğrenme yetkinliklerini geliştirme ve güçlendirmede dünyadaki en modern ve etkili yöntemleri belirlemek ve kullanmak. Bu nedenle okulumuzda öğretim modelimizin önemli bir parçası da PASS Teorisi yaklaşımından oluşur. PASS eğitim sistemi ile beynin çok yönlü çalışması desteklenerek, öğrenme performansı arttırılır ve kalıcı öğrenme sağlanır.

ÇOCUĞUM TEKNOLOJİYİ KULLANABİLECEK Mİ?

Dijitalleşme ve teknoloji hayatımızın her alanında olduğu gibi eğitimde de etkisini gösteriyor. ide okulları olarak teknolojinin eğitimdeki önemine ve zenginleştirici gücüne inanıyoruz ve bütünsel bir bakış açısıyla teknolojiyi kullanmaya yönelik bir sistem oluşturuyoruz. Birbirinden kopuk, farklı bileşenlerin yerine uçtan uca ve entegre bir teknolojik altyapı ile eğitim kalitemizi destekliyoruz. ide okullarında etkileşimli sınıf bu entegre yapı üzerinden hem öğretmen hem de öğrenci için zenginleştirilmiş, detaylı ve etkileşimli bir deneyim ortamı oluşturuyor.

NEDEN YETKİNLİK ODAKLILIK?

Dünyamızda hiçbir dönemde görülmeyen bir hızda ve etkide bir değişim yaşanıyor. Ürünler, hizmetler, beceriler, bilgiler eskiden on yıllarca değerini korurken bugün birkaç yıl hatta birkaç yıl içerisinde eskiyebiliyor, farkını yitirebiliyor. Böylesine hızlı değişen ve dönüşen dünyada eğitimin amacı da yarının dünyasını anlamak, bu dünyaya yönelik doğru özellikleri bünyesinde barındıran ve bunların temellerini almış bireyler yetiştirmek olması gerektiğine inanıyoruz. İşte bu nedenle “Yetkinlik Yaklaşımı” ide okulları’nın temelinde yer alıyor.

ide okulları ÇAMLICA KAMPÜSÜ NEREDE?

İstanbul Anadolu yakası Üsküdar ilçesi içerisinde yer alan ide okulları, deneyimli öğretmen kadrosu, teknolojiyle iç içe eğitim sistemi ve evrensel düzeyde yabancı dil anlayışıyla anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim veriyor.

2023-2024 eğitim öğretim yılı fiyatlarımızla ilgili bilgi almak için https://www.ide.k12.tr/on_kayit adresindeki formu doldurabilirsiniz.