Anaokulu

Anaokulu, başarılı bir eğitim hayatının temelidir. ide Anaokulunda, öğrencilerimizin farklılıklarını göz önünde bulundurarak ve yaratıcı süreçlerini destekleyerek uyguladığımız eğitim programıyla okul olgunluğuna ulaşmasını hedefleriz. Kurumumuzda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öngörülen müfredat temel alınır, eğitim içerikleri zenginleştirilerek uygulanır.

Oyun Etkinliği
Problem çözme ve farklı stratejiler geliştirme konusunda en önemli araç olan oyunla, çocuğun çevresini keşfetmesini sağlamak; ilişki kurma ve araştırma becerilerini geliştirmek hedeflenir.

Türkçe Dil Etkinliği
Dili düzgün ve akıcı kullanma becerisi kazandırarak kendini ifade etmek ve okuma öncesi ses farkındalığı kazandırmak hedeflenir .

Okuma-Yazma ve Matematiğe Hazırlık Çalışmaları
El-göz koordinasyonlarını destekleyecek etkinlikler ve çizgi çalışmalarının yanı sıra, bilişsel becerileri kazandıracak etkinliklerle okuma yazmaya hazır olunması hedeflenir.

Fen Etkinliği
Merak etmeye, gözlem ve araştırma yapmaya , inceleme ve keşfetmeye yönlendirmek aynı zamanda çevre bilinci kazandırmak hedeflenir.

Sanat Etkinliği
Yaratıcılık ve hayal gücünü kullanarak kendini ifade etmesi hedeflenir.

Yabancı Dil (İngilizce)
İngilizceyi duyarak ve oyun ortamında tekrarlayarak, telaffuzlarının erken yaşlarda doğru olarak yerleşmesi ve İngilizce öğrenme merakının gelişmesi hedeflenir.

Düşünme Becerileri
Öğrencilerin soru sorma, akıl yürütme, eleştirel düşünme, problem çözme, yaratıcı düşünme becerilerinin geliştirilmesi hedeflenir.

Dans, Beden Eğitimi, Drama, Müzik
Branş derslerinde hem bireysel, hem de grup halinde çalışmayı öğrenmek, temel hareket becerileri kazanmak kendilerini ifade edebilme yeteneklerini, sanatsal becerilerini, yaratıcılıklarını ve ritim duygularını geliştirmek hedeflenir.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Okuma Kitaplarımız
4 Yaş