Genel Müdürün Mesajı

Değerli Velilerimiz ,

Eğitimin öneminin dünyanın her yerinde gitgide daha çok anlaşıldığı bir zamanda yaşıyoruz. Bugün hangi konuyu tartışırsanız tartışın bir yerinde mutlaka eğitime dair bir şeyler söyleniyor. Çünkü her konunun merkezinde insan var. İnsanı da eğitimden bağımsız tanımlamak artık mümkün değil.

Biz eğitimciler çok şanslıyız. Herkes gelecek için tahminde bulunurken biz onu şekillendirmek için çalışıyoruz. Bugünkü emeklerimizin karşılığı karşımıza gelecek olarak çıkıyor.

Eğitim tüm insanların hayatına dokunan ve onların en değerli varlıklarının yani çocuklarının hayatını doğrudan etkileyen en önemli alanlardan biri. Doğal olarak üzerinde en çok konuşulan ve bizce kalitenin en önemli olduğu alan. Biz de bu alanda deneyimli bir ekip olarak hem Türkiye’deki hem de dünyadaki eğitime değer katacak, en değerli varlıklarımız çocuklarımızı hayata kusursuz bir şekilde hazırlayacak, eğitimcilere gösterilen saygıyı çok daha üst noktalara taşıyacak bir eğitim kurumunu hayata geçirmiş olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz.

ide olarak vizyonumuz; eğitim anlayışı ve uygulamalarıyla dünyada örnek teşkil eden bir eğitim kurumu olmak. Dünyada, küresel anlamda en gelişmiş eğitim uygulamalarını ve teknolojilerini takip etmeyi, uluslararası bir vizyonla doğru işbirlikleri kurarak gücümüzü pekiştiriyor ve kurumsal bir yapının güven ve imkanlarının desteğiyle eğitimde farklı bir bakış açısı ortaya koyuyoruz. Değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık ilerici bir bakışla hem çocuklarımız ve velilerimiz hem de öğretmenlerimiz için dünyanın en iyi okullarından biri olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz.

ide okulları her biri uzun yıllardır eğitim hayatının içerisinde bulunan, öğretim, idarecilik ve yönetim alanlarında güçlü tecrübeleri ve birikimleri olan bir ekip tarafından kurulan ve yönetilen bir kurum. Bizler, bu tecrübelerimizin mirasını modern ve yenilikçi anlayışımızla harmanlayarak bir yandan başarıya bir yandan da sürekli gelişime ve ilerlemeye odaklanıyoruz. Öğretmenlerimiz ve yönetim kadromuzla birlikte okulumuzu yeni ufuklara taşıma motivasyonumuz kesintisiz biçimde devam ediyor.

Eğitim dünyasının birer ferdi olarak asıl işimiz, asıl odak noktamız insan... Yetiştirdiğimiz, yarına hazırladığımız her öğrencimizle aslında bir insanın karakterini, bakış açısını, yetkinliklerini ve hayallerini şekillendiriyoruz. İşte bu nedenle ide olarak işimizin her noktasında insanı merkeze koyuyor, insana odaklanıyoruz. Nitelikli, heyecanlı ve yenilikçi bir eğitim anlayışı ve güçlü bir kadroyla şekillendirdiğimiz sistemimizde, çocuklarımız özgüvenli, güçlü ve yetkin bireyler olarak yetişiyorlar ve yetişmeye devam edecekler..

ide okullarının başta çocuklarımız olmak üzere herkes için değer yaratmasını diler, saygılarımı sunarım.

S. Bünyamin Çelikten

ide okulları, Kurucu Genel Müdür