ide'li olmak

ide’de çocuğunuzu tecrübeli, vizyoner, dünyayı izleyen ve öğrencilere değer katan bir eğitim kadrosu bekliyor.

ide olarak eğitimin yapı taşının öğretmenlerimiz olduğuna, en iyi sistemlerin bile tecrübeli, yetkin ve nitelikli öğretmenler olmadan işlevsiz kalacağına inanırız. Bu nedenle ide’de öğretmen kadromuza büyük önem veririz.

Öğretmenlerimizin her biri uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir. Sadece müfredata ve Türkiye eğitim sistemine hakim olmakla kalmaz, dünyada eğitim alanındaki gelişmeleri yakından takip ederler. Eğitime sadece “öğretmek” olarak bakmıyor, müfredatla birlikte hazırladıkları özel materyallerle öğrencilerin gelişimine ve eğitimine katma değer sağlarlar. Birer moderatör, kolaylaştırıcı gibi davranarak öğrencilerin araştırmalarını, kendi kendilerine bilgiye erişmelerini, analiz etmelerini ve özgürce tartışmalarını sağlayan bir ortam yaratırlar.

Öğretmenlerimiz sadece çocuklarımızın eğitimiyle ilgilenmekle kalmaz, kendi gelişimlerini de önemser ve sürdürülebilir biçimde öğrenirler.

IB, PYP ve diğer önde gelen uluslararası sertifikasyon ve programlar konusunda tecrübeye ve bilgiye sahip olan öğretmenlerimiz öğrencilerimizin yarınlara hazırlanmasındaki en büyük güvencemiz...