1. Dönem Fotoğraf Kulübü Sergimiz Açıldı

Fotoğraf sanatı, bir iletişim aracı olarak her türlü düşüncenin fotoğrafik anlamda ifade edildiği bir dışa vurumdur.

İlkokul ve Ortaokul Fotoğraf Kulübü öğrencilerimizin, 2019-2020 eğitim öğretim yılı birinci dönem boyunca, kulüp dersinde çektikleri fotoğraflardan seçilen örneklerin yer aldığı sergimizin açılışını velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Bu sergiyi düzenlemekteki amacımız, fotoğraf sanatının bir iletişim aracı olarak öneminin kavranması ve fotoğraf yoluyla eleştirel yaklaşım becerisinin dışa vurumunun keşfedilmesini sağlamak.

1. Dönem Fotoğraf Kulübü Sergimiz Açıldı 1. Dönem Fotoğraf Kulübü Sergimiz Açıldı 1. Dönem Fotoğraf Kulübü Sergimiz Açıldı 1. Dönem Fotoğraf Kulübü Sergimiz Açıldı 1. Dönem Fotoğraf Kulübü Sergimiz Açıldı 1. Dönem Fotoğraf Kulübü Sergimiz Açıldı 1. Dönem Fotoğraf Kulübü Sergimiz Açıldı 1. Dönem Fotoğraf Kulübü Sergimiz Açıldı 1. Dönem Fotoğraf Kulübü Sergimiz Açıldı