18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Vatan toprakları için canını feda eden tüm kahramanlarımızı, saygı ve sevgiyle anıyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği bu vatana sahip çıkmaya ilelebet devam edeceğiz. Çanakkale Zaferi’nin 108.yılı kutlu olsun!

ide'de törenimiz Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Anma törenimiz 5. ve 6. Sınıf öğrencilerimizin  koro performansı ve 7. Sınıf Öğrencimiz Serhathan Bilgili’inin piyano ve 8. Sınıf Öğrencimiz Serhatcan Bilgili’nin keman performansı ile devam etti.

Sosyal Bilgiler Bölüm Başkanımız Tesfire Güneş Çanakkale Zaferi'ni ‘’Az Bilinen Yönleri ve Rakamlarla Çanakkale Zaferi’’ sunumuyla öğrencilerimize anlattı.

7.sıınıf Öğrencilerimiz Doruk Dipi ve Umay Yıldız’ın  ‘’Atatürk’ün Anzak Askerleri için Mektubu ve Cevabı’’nı ingilizce olarak sundular.

Törenimize drama öğretmenimiz ile 7.sınıf öğrencilerimizin hazırladığı “Kahramanlık Ruhumuzda Var Oratoryosu" ile devam etti.

ide’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında 7. Sınıf öğrencilerimizin katıldığı ‘’Şehitlere Mektup’’ konulu yarışma düzenlendi. Yarışma sonucunda yazdıkları mektuplarla 7/A sınıfı öğrencimiz Deniz Buldanlı'nın mektubu okumaasıyla törenimiz sonlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü