ide BLOG
ide a
BURSLULUK SINAVI
ÖN KAYIT

Öğretmen Oryantasyon Eğitimlerimiz Başladı!

Öğretmen Oryantasyon Eğitimlerimiz Başladı!

Öğrencilerimize yarının yetkinliklerini kazandıracak, onları geleceğe hazırlayacak deneyimli ve nitelikli eğitim kadromuzla 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için çalışmalarımıza başladık.

Problem çözme yetisi, estetik algısı gelişmiş, analitik ve duygusal zekanın bir arada olduğu güçlü nesiller yetiştirmek için takım çalışmasının gerekli olduğuna inanıyoruz.

Bu kapsamda öğretmen oryantasyon eğitimlerimizin ilk gününde, ide anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerindeki öğretmenlerimizin katılımıyla origami eğitimi gerçekleştirdik. Farklı bilişsel alanlara hitap eden origami eğitimi sonunda, parçadan bütüne giden yolda ortaya rengârenk figürler çıktı.

Öğretmen Oryantasyon Eğitimlerimiz Başladı! Öğretmen Oryantasyon Eğitimlerimiz Başladı! Öğretmen Oryantasyon Eğitimlerimiz Başladı! Öğretmen Oryantasyon Eğitimlerimiz Başladı! Öğretmen Oryantasyon Eğitimlerimiz Başladı! Öğretmen Oryantasyon Eğitimlerimiz Başladı! Öğretmen Oryantasyon Eğitimlerimiz Başladı! Öğretmen Oryantasyon Eğitimlerimiz Başladı! Öğretmen Oryantasyon Eğitimlerimiz Başladı! Öğretmen Oryantasyon Eğitimlerimiz Başladı! Öğretmen Oryantasyon Eğitimlerimiz Başladı! Öğretmen Oryantasyon Eğitimlerimiz Başladı!