29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Tamamlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı kapsamında her yıl gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet Satranç Turnuvası sonuçlandı.

3 ve 4. Sınıf öğrencilerimizin katıldığı turnuvada; Efe Çınar Topoğlu üçüncü, Güney Sever ikinci ve Orkun Tek birinci oldu. Dereceye giren öğrencilerimiz madalyalarını Satranç öğretmenimiz Cenk Bahadır Kaymak’tan aldı.

Turnuvada centilmence yarışan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Tamamlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Tamamlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Tamamlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Tamamlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Tamamlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Tamamlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Tamamlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Tamamlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Tamamlandı.