29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

100. yılına bir kala, geleceğimize ve özgürlüğümüze olan inançla, "Cumhuriyetin 100. Yılına bir adım kala, bir adım da sen at’’ diyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

ide’de Cumhuriyet Bayramı, hafta boyunca süren farklı etkinliklerle kutlandı.

19-21 Ekim tarihleri arası, 4, 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz Anıtkabir ziyaretine giderek Atamıza saygılarını sundular. 27 Ekim günü ise okul bahçemizde büyük bir törenle Cumhuriyet Bayramımızı kutladık.

Törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı ve okul müdürümüzün konuşması ile devam etti. Sonrasında öğrencilerimizin İngilizce ve Türkçe olarak yaptıkları açılış konuşmalarının ardından 5 ve 6.sınıflarımızın koro performanslarını izledik. 4 ve 5. sınıf öğrencilerimizin Cumhuriyet Valsi Dansı sonrası yarışmalarda ödül alan öğrencilerimizin takdimi yapıldı ve büyük bir coşkuyla cumhuriyet pastası kesildi. En son bando geçişi ile törenimizi sonlandırdık.

ide okulları olarak bu yıl Cumhuriyet yürüyüşümüzü Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdik.

Geleceğe olan umutla ve inançla, bu bayramda…“Cumhuriyetin 100. yılına bir kala, bir adım da sen at” diyoruz!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!