29 Ekim Cumhuriyet Masa Tenisi Turnuvasında Kazananlar Belli Oldu.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı kapsamında gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet Masa Tenisi Turnuvası çekişmeli maçların ardından tamamlandı.

Ortaokul öğrencilerimiz arasında her sınıf seviyesinde ayrı ayrı oynanan maçlar heyecanlı anlara sahne oldu. Eleme usulü oynanan turnuvada, grup maçlarının ardından yarı finale ve finale çıkan isimler belli oldu. Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilerimiz madalyalarını Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ercan Doğrukul’dan aldı.

Tüm öğrencilerimizi gösterdikleri performanstan dolayı kutluyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Masa Tenisi Turnuvasında Kazananlar Belli Oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Masa Tenisi Turnuvasında Kazananlar Belli Oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Masa Tenisi Turnuvasında Kazananlar Belli Oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Masa Tenisi Turnuvasında Kazananlar Belli Oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Masa Tenisi Turnuvasında Kazananlar Belli Oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Masa Tenisi Turnuvasında Kazananlar Belli Oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Masa Tenisi Turnuvasında Kazananlar Belli Oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Masa Tenisi Turnuvasında Kazananlar Belli Oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Masa Tenisi Turnuvasında Kazananlar Belli Oldu.