4.Sınıf Öğrencilerimiz için ‘’Ortaokullu Olmak’’ Konulu Seminer Düzenledik!

Ortaokula geçiş süreci çocuklar için kaygı uyandırabilecek, belirsiz ve yeni süreçlerden bir tanesidir. Ergenliğin de beraberinde getirdiği duygusal, fiziksel ve ruhsal değişikliklere çocukların hazırlanması ve kendilerini hazır hissetmeleri oldukça önemlidir. ide okulları olarak her yıl öğrencilerimizin bu yeni sürece adaptasyonlarını kolaylaştırmak için çalışmalar yapıyoruz.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi Koordinatörümüz Uzman Psikolog Delal Oğulmuş 4. Sınıf öğrencilerimizle birlikte ‘’ Ortaokullu Olmak’’ temalı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu çalışmada; ergenlik dönemi, fiziksel-ruhsal-cinsel değişimler, ortaokul sürecinde öğrencilerimizi bekleyen farklılıklar vb. konularla ilgili aktarımlarda bulundu. Aynı zamanda öğrencilerimiz ortaokul süreci ile ilgili merak ettiği soruları da sorma fırsatını buldular.
4.Sınıf Öğrencilerimiz için ‘’Ortaokullu Olmak’’ Konulu Seminer Düzenledik!