5. Sınıf Öğrencilerimiz İngilzce Hazırlık Kursana Başladılar!

İngilizce eğitiminde de en önemli konu eğitimin her alanında olduğu gibi öğretmendir. Biz ide’de bunu sağlamak için büyük çoğunluğu yabancı öğretmenlerden oluşan deneyimli bir öğretmen kadrosuna sahibiz. Kadromuzun en az %70’i ana dili İngilizce olan (İngiliz, Amerika, Kanada vb. vatandaşı) öğretmenlerden oluşuyor. Özellikle küçük yaşlarda olmak üzere tüm yaşlarda telaffuzun doğru oturması için ana dili ingilizce olan öğretmenlerin ders yoğunluğunun önemli olduğunu düşünüyoruz.

ide okulları olarak deneyimli öğretmenlerimizin belirlediği dünyanın önemli kurumları tarafından geliştirilmiş yayın ve materyallerle (basılı veya dijital) etkin ve verimli bir İngilizce eğitimine sahibiz. Ders içi ve dışı etkinliklerle öğrencinin İngilizce kullanımını teşvik ederek, düzenli yapılan kurum içi ölçme değerlendirme çalışmaları ve yine belirli zamanlarda yapılan uluslararası ölçme değerlendirme çalışmaları ile öğrencilerimizin İngilizce gelişimini sürekli takip ediyor ve destekliyoruz. Bu sebeple 5. sınıf öğrencilerimiz İngilizce hazırlık ve destek kursuna başladılar.

5. Sınıf Öğrencilerimiz İngilzce Hazırlık Kursana Başladılar! 5. Sınıf Öğrencilerimiz İngilzce Hazırlık Kursana Başladılar! 5. Sınıf Öğrencilerimiz İngilzce Hazırlık Kursana Başladılar! 5. Sınıf Öğrencilerimiz İngilzce Hazırlık Kursana Başladılar! 5. Sınıf Öğrencilerimiz İngilzce Hazırlık Kursana Başladılar! 5. Sınıf Öğrencilerimiz İngilzce Hazırlık Kursana Başladılar!