8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun!

ide öğrencileri, bilimden sanata, edebiyattan spora çeşitli alanlarda başarılara imza atan kadınları araştırdılar. Öğrencilerimiz yaptıkları araştırma sonucunda kendilerine rol model aldıkları önemli isimlerin başarılarını seslendirdiler. ide okulları’nda yetişen öğrenciler gelecekte, rol modelleri gibi hayatın çeşitli alanlarında önemli dokunuşlarda bulunmak ve değer katan kadınlardan olmak için emin adımlarla ilerliyor…

ide okulları olarak sporun çocukların hem fiziksel hem de bireysel gelişimlerine olan katkısının farkındayız. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, öğrencilerimizin rol model aldıkları kadın sporcular gibi hissetmeleri ve hayatın her alanında birey olarak var olabilmeleri için 5. Sınıf öğrencilerimiz arasında Kızlar Futbol Maçı düzenledik. Aynı zamanda öğrencilerimiz spor alanında rol model aldıkları kadın sporcuların başarılarını araştırarak sporcularımızı anlatan afiş çalışmaları hazırlayarak Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

Dün, bugün ve gelecekteki tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Günü kutlu olsun.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun!