8. Sınıf Öğrencilerimiz için LGS Maratonu Başladı!

ide’de LGS’ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimiz, yüz yüze gerçekleşen hazırlık programını başarıyla tamamladı!

Eğitime daha erken başlayan öğrencilerimiz, geçtiğimiz dönemin sonunda online olarak işlenen son ünitelerin tekrarı ile hızlı bir başlangıç yaptılar. LGS hazırlık programıyla hem okul ortamına hem de LGS temposuna şimdiden alışmalarını amaçladık.

Yüz yüze eğitimin ikinci haftasında ise Hazır Bulunuşluk Sınavına girdiler. Yıl boyunca belirli aralıklarla girecekleri sınavlarla öğrencilerimizin kazanım düzeylerini tespit ediyor ve eksik oldukları alanlara yönelik çalışmalar yaparak onları destekliyoruz.

8. Sınıf Öğrencilerimiz için LGS Maratonu Başladı! 8. Sınıf Öğrencilerimiz için LGS Maratonu Başladı! 8. Sınıf Öğrencilerimiz için LGS Maratonu Başladı! 8. Sınıf Öğrencilerimiz için LGS Maratonu Başladı! 8. Sınıf Öğrencilerimiz için LGS Maratonu Başladı! 8. Sınıf Öğrencilerimiz için LGS Maratonu Başladı! 8. Sınıf Öğrencilerimiz için LGS Maratonu Başladı! 8. Sınıf Öğrencilerimiz için LGS Maratonu Başladı! 8. Sınıf Öğrencilerimiz için LGS Maratonu Başladı! 8. Sınıf Öğrencilerimiz için LGS Maratonu Başladı!