8.Sınıf Öğrencilerimiz Derslere Başladı!

LGS’ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimiz, uzun bir yaz tatilinin adından eğitime başladı. Nisan ayında 8. sınıf konularını işlemeye başlayan ve yaz tatili için onlara verilen bireysel çalışmaları yapan öğrencilerimiz, öğretmenlerimizle birlikte yaptıkları çalışmaları tekrar ederek gözden geçirdiler.

Öğrencilerimiz, 2 hafta sürecek bu programın ardından ilk üniteleri tamamlayarak hazır bulunuşluk sınavına girecekler.

6. sınıftan başlayan çalışmalarımız, rehberlik birimimizin de her bir öğrenci için geri bildirimde bulunmasıyla 7. ve 8. sınıfta sistemli şekilde devam ediyor. ide okulları olarak, LGS sınavına tüm departmanlarımızla birlikte öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlıyoruz.
8.Sınıf Öğrencilerimiz Derslere Başladı! 8.Sınıf Öğrencilerimiz Derslere Başladı! 8.Sınıf Öğrencilerimiz Derslere Başladı! 8.Sınıf Öğrencilerimiz Derslere Başladı!