"Adını Arayan Aslan" Kitabının yazarı ile çevrim içi söyleşide buluştular!

İlkokul Dördüncü Sınıf Öğrencilerimiz

"Adını Arayan Aslan" Kitabının yazarı ile çevrim içi söyleşide buluştular!

İlkokul dördüncü sınıf öğrencilerimiz bu hafta güdümlü okuma kitabı olan ‘’Adını Arayan Aslan’’ kitabının yazarı Serhan Kansu ile bir araya geldiler. Renkli ve eğlenceli olduğu gibi hayal gücünün sınırlarını zorlayan bu hikâyede yazarımız "Adını Arayan Aslan"ın ormanın derinliklerinde eğlence dolu maceralarını öğrencilerimizle paylaşarak eğlence ve keyif dolu anlar yaşattı.

ide okulları olarak öğrencilerimizin okuma alışkanlığını karakter haline getirmek ve okuma kültürünü zenginleştirmek amacıyla, öğretmenlerimizin seçmiş olduğu güdümlü okuma kitapları listemizden hareketle klasik, modern ve çağdaş farklı edebi türlerde kitapları okuyarak kitapların içerik ve türüne özel okuma, analiz, tahlil teknikleriyle değerlendirmeler yapmalarını önemsiyor özellikle ortaokula hazırlık sürecindeki 4.sınıf öğrencilerimizin okuma kültürünü devam ettirmelerini amaçlıyoruz.

Bu nedenle de okudukları kitabın yazarları ile tanışmaları ve kitap üzerine sohbet etme fırsatı yakalamaları okumayı sevmelerini sağlayacak en keyifli yöntemlerden biri olarak düşünüyoruz.

"Adını Arayan Aslan" kitabının yazarı Serhan Kansu’ya bu keyifli söyleşi için çok teşekkür ederiz.