Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik!

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında bir kez daha farkına varıyoruz ki afetlerle mücadelede toplum olarak hareket edebilmenin yolu bilinçli olmaktan ve eğitimden geçiyor.

ide okulları olarak, AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin toplumun her kesimine ulaşıp bilinçlendirme çalışmaları yapan Seminer Birimi’yle birlikte, tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın katıldığı deprem/tahliye bilinçlendirme semineri gerçekleştirdik.

Deprem seminerimizin hemen ardından öğrendiklerimizi ne kadar uygulayabildiğimizi ve deprem anında neler yapabildiğimizi görmek adına tüm öğrencilerimizin katıldığı deprem tatbikatı düzenledik.

Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik! Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik! Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik! Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik! Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik! Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik! Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik! Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik! Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik! Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik! Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik! Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik! Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik! Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik! Akut ile Deprem Bilinçlendirme Semineri Düzenledik!