Anaokulu öğrencilerimiz, Çağrı Odabaşı ile Online Okuma ve Çizim Atölyesi”nde!

Yalnız Panda kitabının Yazar ve Çizeri Çağrı Odabaşı ile keyifli bir online atölye çalışması gerçekleştirdik.

Anaokulu öğrencilerimizle “Online Okuma ve Çizim Atölyesi”nde buluşan Çağrı Odabaşı, kitabını öğrencilerimizle birlikte yorumladı ve kitabı resimlendirme aşamalarından bahsetti. Çağrı Odabaşı ile bir kitabın ortaya çıkış aşamalarını ele alacağımız atölye sonunda anaokulu öğrencilerimiz kendi pandalarını çizdi.

Anaokulu öğrencilerimiz, Çağrı Odabaşı ile Online Okuma ve Çizim Atölyesi”nde! Anaokulu öğrencilerimiz, Çağrı Odabaşı ile Online Okuma ve Çizim Atölyesi”nde! Anaokulu öğrencilerimiz, Çağrı Odabaşı ile Online Okuma ve Çizim Atölyesi”nde! Anaokulu öğrencilerimiz, Çağrı Odabaşı ile Online Okuma ve Çizim Atölyesi”nde! Anaokulu öğrencilerimiz, Çağrı Odabaşı ile Online Okuma ve Çizim Atölyesi”nde! Anaokulu öğrencilerimiz, Çağrı Odabaşı ile Online Okuma ve Çizim Atölyesi”nde! Anaokulu öğrencilerimiz, Çağrı Odabaşı ile Online Okuma ve Çizim Atölyesi”nde! Anaokulu öğrencilerimiz, Çağrı Odabaşı ile Online Okuma ve Çizim Atölyesi”nde! Anaokulu öğrencilerimiz, Çağrı Odabaşı ile Online Okuma ve Çizim Atölyesi”nde!