Anaokulu Öğrencilerimiz Sıcak Hava Deneyi Yaptılar!

Anaokulu öğrencilerimiz, Fen Bilimleri öğretmenimizle birlikte Fen ve Doğa başlığı altında ‘’Isınan Hava Yükselir’’ bilgisini öğrendiler.

Fen Bilimleri öğretmenimiz ders öncesinde sıcak hava balonlarının nasıl havada durduğunu öğrencilerimize sordu, sonrasında ise sıcak hava balolarının çalışma prensiplerini anlatan animasyon videosu açarak ısınan havanın nasıl yükselttiğini anlattı.

Öğrencilerimiz ateşle, Sıcak hava balonlarının çalışma prensibi üzerinden ısının havanın yükselmesinin ardından, soğuk hava akımı ile yer değiştirdiğinde gerçekleşen değişimin sonucunda dersin başında kâğıttan yaptıkları solucanı sıcak hava ile temas ettirerek solucanlarının döndüğünü deney ile gözlemleyerek deneyimlediler.

Anaokulu Öğrencilerimiz Sıcak Hava Deneyi Yaptılar! Anaokulu Öğrencilerimiz Sıcak Hava Deneyi Yaptılar! Anaokulu Öğrencilerimiz Sıcak Hava Deneyi Yaptılar! Anaokulu Öğrencilerimiz Sıcak Hava Deneyi Yaptılar! Anaokulu Öğrencilerimiz Sıcak Hava Deneyi Yaptılar! Anaokulu Öğrencilerimiz Sıcak Hava Deneyi Yaptılar! Anaokulu Öğrencilerimiz Sıcak Hava Deneyi Yaptılar! Anaokulu Öğrencilerimiz Sıcak Hava Deneyi Yaptılar! Anaokulu Öğrencilerimiz Sıcak Hava Deneyi Yaptılar! Anaokulu Öğrencilerimiz Sıcak Hava Deneyi Yaptılar!