Anne Baba Okulu Başladı!

Çocukların sosyalleşme sürecinde büyük öneme sahip olan okul yıllarındaki ilk deneyimler, en az çocuk kadar anne babalar için de mutluluk ve heyecan kaynağıdır. Ebeveynlerin, bu yeni başlangıçta heyecan duymasının yanında karşılarına çıkabilecek farklı durumlarla ilgili de aklına takılan sorular olabilir.

Anne-babaların çocuklarıyla iletişim becerilerinin güçlendirilmesi amacıyla ide okulları Rehberlik ve Psikolojik Danışmanları Eda Yılmazer ve Esra Nihan Küllük tarafından yürütülen Anne – Baba Okulu eğitimleri ilk oturum ile başladı. Anne baba tutumları ve toplumsal rollerimizden ebeveynlik rolü üzerine gerçekleşen ilk eğitim, interaktif bir şekilde grup paylaşımlarıyla tamamlandı.

Anne babaların zihinlerindeki soru ve sorunların üzerinde grup olarak hep beraber düşünüldüğü ve görüşlerin paylaşıldığı çalışmanın ikinci oturumunda okul öncesi ve okul çağı çocuğunun psikoseksüel gelişimi konu alınacaktır.

Anne Baba Okulu Başladı! Anne Baba Okulu Başladı! Anne Baba Okulu Başladı! Anne Baba Okulu Başladı!