Ayşe Arman’dan Anlamlı Sakajewa Atölyesi ide’de!

Ayşe Arman, 1. sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi. Babalar Günü temasıyla gerçekleştirilen atölyede Ayşe Arman, ilkokul 1. sınıf öğrencilerimiz ve babalarıyla birlikte Sakajewa İyilik Kolyeleri’ni bilekliğe dönüştürdü. Bilekliklerden elde edilen gelir ise Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağışlanacak. Bu güzel atölye için Ayşe Arman’a ve değerli babalarımıza çok teşekkür ederiz.

İnanıyoruz ki, bu dünyayı iyilik kurtaracak!

Ayşe Arman’dan Anlamlı Sakajewa Atölyesi ide’de! Ayşe Arman’dan Anlamlı Sakajewa Atölyesi ide’de! Ayşe Arman’dan Anlamlı Sakajewa Atölyesi ide’de! Ayşe Arman’dan Anlamlı Sakajewa Atölyesi ide’de! Ayşe Arman’dan Anlamlı Sakajewa Atölyesi ide’de! Ayşe Arman’dan Anlamlı Sakajewa Atölyesi ide’de! Ayşe Arman’dan Anlamlı Sakajewa Atölyesi ide’de! Ayşe Arman’dan Anlamlı Sakajewa Atölyesi ide’de! Ayşe Arman’dan Anlamlı Sakajewa Atölyesi ide’de! Ayşe Arman’dan Anlamlı Sakajewa Atölyesi ide’de!