Basketbol Okul Takımı Seçmeleri Tamamlandı.

ide ortaokulu 5 ve 6. Sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlenen Küçük Erkek Basketbol Takımı seçmelerimiz tamamlandı.

Öğrencilerimiz okul takımı seçmelerinin ilk etabında, fundamental becerisine yönelik hazırlanan parkuru en kısa sürede ve doğru şekilde tamamlaya çalıştı. İkinci bölümde ise takımlara ayrılıp tek pota maç yaptılar.

Basketbol Okul Takımı Seçmeleri Tamamlandı. Basketbol Okul Takımı Seçmeleri Tamamlandı. Basketbol Okul Takımı Seçmeleri Tamamlandı. Basketbol Okul Takımı Seçmeleri Tamamlandı. Basketbol Okul Takımı Seçmeleri Tamamlandı. Basketbol Okul Takımı Seçmeleri Tamamlandı. Basketbol Okul Takımı Seçmeleri Tamamlandı. Basketbol Okul Takımı Seçmeleri Tamamlandı. Basketbol Okul Takımı Seçmeleri Tamamlandı. Basketbol Okul Takımı Seçmeleri Tamamlandı. Basketbol Okul Takımı Seçmeleri Tamamlandı. Basketbol Okul Takımı Seçmeleri Tamamlandı.