Bilgisayarı Tanıyorum

İlkokul birinci sınıf öğrencilerimiz bilişim dersi kapsamında, thisissand uygulaması ile kendi tasarımını çizerek mouse kullanımı için antrenman yaptılar. Bu tarz çalışmalar, küçük yaştaki çocukların küçük kas becerilerinin gelişmesini sağlarken, aynı zamanda teknoloji kullanımı konusunda da hakimiyet kurmalarına yardımcı olur.

Hayatımızın her alanında yer alan teknolojiyi doğru kullanmanın ne kadar önemli olduğu yadsınamaz bir gerçek. Biz de ide okulları olarak, bilişim derslerinde yaptığımız farklı çalışmalarla öğrencilerimizin anaokulu ve ilkokul birinci sınıftan itibaren teknolojiyi en doğru bir biçimde kullanmalarını ve bu konuda farkındalıklarının artmasını sağlıyoruz.

Bilgisayarı Tanıyorum Bilgisayarı Tanıyorum Bilgisayarı Tanıyorum Bilgisayarı Tanıyorum Bilgisayarı Tanıyorum