Birinci Sınıf Öğrencilerimizin Oryantasyon Programı Başladı

İlköğretim hayatına geçiş yapmak çocuğun hayatında önemli bir dönüm noktasıdır. Çocuğun okulöncesi dönemden ayrılıp ilk akademik deneyimlerini yaşayacakları 1. sınıf yaşam becerilerinin geliştirildiği, yeni deneyimler edinildiği zor ama keyifli bir süreç içerir.

ide'nin 1. sınıf öğrencileri de bu keyifli sürece oryantasyon dönemiyle ilk adımlarını attılar. Öğretmenlerini, arkadaşlarını tanımanın ve öğrenci olmanın heyecanını yaşayan öğrencilerimiz keyifli ve güzel bir gün geçirdiler. Bir sene boyunca işleyecekleri dersleri ve okulu tanıyan öğrencilerimiz oryantasyonun ilk gününü okul fikrine alışarak geçirdiler.