Birlikten Kuvvet Doğar

4 - A sınıfı öğrencilerimiz, Türkçe dersinde öğrendikleri atasözlerinin günlük hayattaki yansımalarını ve kullanım alanlarını pekiştirmek amacı ile bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

İlkokul öğrencilerimiz, okul başkanı yardımcımız NEVA GARAN liderliğinde, 25 öğrencili Balıkesir İvrindi Yürekli İlkokulu ve Anasınıfına ihtiyaçları doğrultusunda destek olmak için kolları sıvadı. Bebek, top, araba vb. okul öncesi oyuncakları, puzzle, eğitici oyunlar, hikâye kitapları, oyun hamuru ve kırtasiye malzemeleri gibi toplanan ürünler Balıkesir İvrindi’deki minik öğrencilere gönderildi.

Öğrencilerimiz, dayanışmanın ve yardımlaşmanın ne kadar önemli bir şey olduğunu bir kez daha deneyimlemiş oldu.

Birlikten Kuvvet Doğar Birlikten Kuvvet Doğar Birlikten Kuvvet Doğar Birlikten Kuvvet Doğar Birlikten Kuvvet Doğar Birlikten Kuvvet Doğar