Bu düğünde damat kayıp!

ide ilkokulu 2.sınıf öğrencilerimiz güdümlü kitapları “Düğününde Saklanan Damat” adlı kitabın yazarı Tevfik Taş ile bir araya geldiler.

12 kitaptan oluşan “Resmin Başyapıtlarına Yolculuk” serisinden örneklerle öğrencilerin görsel algılarına minik bir yolculuk yaptıran yazar; şaşırtıcı, komik, muhteşem, kendi deyimiyle kandırıkçı resimlerle öğrencileri başka başka zamanlarla ve mekanlarla buluşturdu. Söyleşi sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan yazar, hikaye kitaplarını imzaladı.

Hem yazar hem de şair olan ve Atlas Gezi Dergisinin editörlüğünü yapan Tevfik Taş ile keyifli ve neşeli bir sohbet gerçekleşti.

Bu düğünde damat kayıp! Bu düğünde damat kayıp! Bu düğünde damat kayıp! Bu düğünde damat kayıp! Bu düğünde damat kayıp!