Champions Leauge İlk Tur Sonuçları Belli Oldu!

ide okulları 2022-2023 Şampiyonlar Ligi ilk tur sonuçları belli oldu!

LGS yolculuğu süresince 9 takımın 9 hafta boyunca yarışacağı ŞampiyonlarLigi’nin ilk tur kazanan takımı “ide Yıldızları” şampiyonlar ligi birincisi oldular, “G.O.A.T” takımı ikincili alırken “Dünyanın Dokuz Harikası” takımı üçüncü oldu. Şampiyonlar ligi sonuçları açıklanırken Genel Müdürümüz Bünyamin Çelikten'de öğrencilerimiz ile bir araya gelerek hem sınav öncesi motivasyon konuşması yaptı hem de öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik etti. LGS yolculuğunda tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Champions Leauge İlk Tur Sonuçları Belli Oldu! Champions Leauge İlk Tur Sonuçları Belli Oldu! Champions Leauge İlk Tur Sonuçları Belli Oldu! Champions Leauge İlk Tur Sonuçları Belli Oldu! Champions Leauge İlk Tur Sonuçları Belli Oldu!