‘’Çocuk musun Sen?’’ Konulu Seminer Programımızı Gerçekleştirdik!

Anaokulu Müdür Yardımcısı Delal Oğulmuş'un etkileyici açılış konuşmasıyla başlayan "Çocuk Musun Sen?" konulu seminer programı, erken çocukluk eğitimcisi ve oyun savunucusu, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Belma Tuğrul'un katılımıyla renk kazandı.

Genel Müdürümüz Bünyamin Çelikten, katılımcılara hitaben önemli mesajlar verdi. Çocukların eğitim sürecinde ailelerin rolü, okul ile ev arasındaki işbirliği ve çocuk gelişimine dair stratejiler üzerinde durdu.

Seminerin ana konuşmacısı olan Prof. Dr. Belma Tuğrul, velilere çocuk olmanın önemini vurgulayarak, ebeveynlerin çocuklarına bakış açısı, öz farkındalık, ve öz kabul gibi konularda değerli bilgiler paylaştı. Tuğrul, interaktif bir şekilde katılımcıların sorularını yanıtlayarak, günlük hayatta uygulanabilir öneriler sunarak eğitim dolu bir söyleşi gerçekleştirdi.

‘’Çocuk musun Sen?’’ Konulu Seminer Programımızı Gerçekleştirdik! ‘’Çocuk musun Sen?’’ Konulu Seminer Programımızı Gerçekleştirdik! ‘’Çocuk musun Sen?’’ Konulu Seminer Programımızı Gerçekleştirdik! ‘’Çocuk musun Sen?’’ Konulu Seminer Programımızı Gerçekleştirdik! ‘’Çocuk musun Sen?’’ Konulu Seminer Programımızı Gerçekleştirdik! ‘’Çocuk musun Sen?’’ Konulu Seminer Programımızı Gerçekleştirdik! ‘’Çocuk musun Sen?’’ Konulu Seminer Programımızı Gerçekleştirdik! ‘’Çocuk musun Sen?’’ Konulu Seminer Programımızı Gerçekleştirdik!