Cumhuriyetimizin 100. Yılını Büyük Bir Gururla Kutladık!

''Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz!''

Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir gururla kutladık. Cumhuriyetimizin 100. yılı Kutlu Olsun!

Cumhuriyetimizin 100.yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Zübeyde Hanım Öğretmen Evin konferans Salonunda tüm öğrenci ve velilerimizle kutladık.

Cumhuriyetimizin 100.yılında Zübeyde Hanım Öğretmen Evinde düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Okul Müdürümüz Zeynep Akbaba’nın konuşmasıyla başladı, tüm ide çalışanlarının Bence Cumhuriyet ve Bence Atatürk özel filmi ile devam etti. Ardından ‘’İleri ve Harfler Marşı ile Nice Yıllara Cumhuriyet’’ adlı şarkıyı 3. Sınıf öğrencilerimizin Koro Performansı ile dinledik. Törenimiz “Bir Millet Uyanıyor”  3.4.5.6 ve 7. sınıf öğrencilerimizin Drama Performansı ile devam etti. ‘’Manastır Türküsü ve Resitatif Performans’’ 4,5 ve 6. Sınıf öğrencilerimiz dans performanslarını sergilerdiler. “Leader Forever” isimle İngilizce Bölümümüzün hazırladığı sunum  ile kapanışı gerçekleştirdik.