Dersleri Birleştirdik!

8.sınıf öğrencilerimiz, 19. yüzyılda besin zinciri konusunu Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler dersleri iş birliğinde ele aldılar.

İş birliği sayesinde farklı disiplinlerin birbiriyle etkileşim halinde çalışmasıyla ortaya çok daha faydalı ve uygulanabilir kazanımlar çıkarmayı amaçlanmaktadır. Farklı disiplinlerin bir araya gelerek ortak bir çalışma yürütmeleri düşünsel, sosyal ve problem çözme yetilerini geliştirir.

Bu bağlamda 8. Sınıf öğrencilerimiz işledikleri konuya hem canlılar ve enerjisi ilişkisi hem de 19. yüzyıl devletler arası ilişkileri üzerinden inceleyerek 19. yüzyıla interdisipliner bir yaklaşımla odaklandılar.

Dersleri Birleştirdik! Dersleri Birleştirdik! Dersleri Birleştirdik! Dersleri Birleştirdik! Dersleri Birleştirdik!