Dr. Seuss 116 Yaşında!

İyi ki doğdun Dr. Seuss! Bugün yaşasaydı 116 yaşına girecek olan Dr. Seuss’u, doğum gününde öğrencilerimizle birlikte şapkalarla selamladık. Öğrencilerimiz, İngilizce dersinde onun en sevilen hikayelerini okuyarak ve oyunlar oynayarak doğum gününü festival havasında kutladı.

Kitapları dünyada birçok dile çevrilen, "Şapkalı Kedi" ve “Grinch" gibi sevilen çocuk kitaplarının yazarı Dr. Seuss, farklı bir teknik kullanarak yazdığı hikayeleriyle birçok insana ilham kaynağı olmuştur.

Dr. Seuss 116 Yaşında! Dr. Seuss 116 Yaşında! Dr. Seuss 116 Yaşında! Dr. Seuss 116 Yaşında! Dr. Seuss 116 Yaşında! Dr. Seuss 116 Yaşında! Dr. Seuss 116 Yaşında! Dr. Seuss 116 Yaşında! Dr. Seuss 116 Yaşında! Dr. Seuss 116 Yaşında!