Dünyaca Ünlü Matematikçimiz Cahit Arf’ı Andık

5 ve 6. Sınıf öğrencilerimiz, Matematik bölümünün organize ettiği büyük bir etkinlikle dünyaca ünlü matematikçimiz Cahit Arf’ı andılar.

Cahit Arf’ın hayatını konu alan sunumla birlikte, öğrencilerimiz arasında düzenlediğimi ve bir zeka oyunu olan 3x3 Rubik Küp Yarışması’nda 5. Sınıf öğrencimiz Pars Fürüzan Rubik küpü en kısa sürede çözmeyi başardı. 6. Sınıf öğrencilerimiz Sabri Mert Kızıltuğ ise rubik küplerden Cahit Arf yazdı.

Her sınıf seviyesinde ayrı ayrı düzenlenen Cahit Arf Bilgi Yarışması ise çekişmeli anlara sahne oldu. Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de matematik bilgilerini pekiştirdiler.

6.sınıf öğrencilerimizden oluşan ritim grubunun performansı ise büyük ilgi gördü.

Cahit Arf anısında düzenlenen sunum, yarışma ve gösterilerle öğrencilerimiz, hem Cahit Arf hakkında daha çok bilgi edindiler hem de matematiğin hayatla olan ilişkini ve eğlenceli yanını keşfettiler.