Gerçeğe Dönen Çizimler

Hızlı gelişim gösteren ve kullanımı gittikçe yaygınlaşan teknolojilerden biri de artırılmış gerçeklik uygulamalarıdır. Günümüzün en popüler hale gelen artırılmış gerçeklik, telefon, tablet gibi cihazlar aracılığıyla gerçek hayattan aldığımız görüntüleri, cihazların ekranlarından izleyebildiğimiz etkileşimli görüntü oluşturma teknolojisidir.

ide Anaokulunda, öğrencilerimiz Bilişim Dersinde artırılmış gerçeklik uygulaması ile tanıştı. Öğrencilerimiz önce resimlerini boyalar ile renklendirdi.  Daha sonra arttırılmış gerçeklik uygulaması sayesinde hayal ettikleri resimlerini canlandırdılar.

Bu sayede etkileşimli bir öğrenme ortamı sağlanırken, öğrencilerimiz üç boyutlu düşünme becerisi kazanmış oldular.

Gerçeğe Dönen Çizimler Gerçeğe Dönen Çizimler Gerçeğe Dönen Çizimler Gerçeğe Dönen Çizimler Gerçeğe Dönen Çizimler