Gök Biliminin Gizemi

Güneş, ay, yıldızlar, gezegenler ve diğer tüm gök cisimlerinin konumlarını ve hareketlerini gösteren Uzay Küresi - Planetaryum ide okullarındaydı. Öğrencilerimiz uzay, evren, güneş sistemi gibi bilimsel olguları üç boyutlu olarak incelediler. Gök biliminin gizemli dünyasını keşfederek öğrendikleri bilgileri hem tazelediler hem de pekiştirdiler.

Planetaryum Nedir?

Kökeni Fransızcadan gelen Planetaryum veya diğer adıyla gezegen evi; güneş, ay, yıldızlar, gezegenler ve diğer tüm gök cisimlerinin konumlarını ve hareketlerini özel aygıtlar sayesinde, küresel bir kubbe içerisinde gösteren salona verilen isimdir.

Gök Biliminin Gizemi Gök Biliminin Gizemi Gök Biliminin Gizemi Gök Biliminin Gizemi Gök Biliminin Gizemi Gök Biliminin Gizemi