Gönlünden Ne Koparsa!

ide’de Gönüllük yılı kapsamında 5. sınıf öğrencimiz Yağmur Yıldız,  Kocamustafapaşa Çocuk Bakım Evi’nde yaşları  6 ile 11 arasında değişen arkadaşlarının yeni yıl hayallerini gerçekleştirmek için okul genelinde bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Bakım evindeki her çocuk önce yeni yıl için dilediği birer hediye belirledi, tüm öğrencilerimiz de gönüllü olarak onların bu dileklerine karşılıksız bırakmadı ve dilek ağacında asılı duran zarftan bir hediyeyi alarak bu kampanyaya destek verdi. Kampanya süresince bisiklet, top, uzaktan kumandalı araba ve bebek gibi çok sayıda oyuncak toplandı.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölüm Başkanımız Serpil Sofuoğlu Güngör ile birlikte 5. sınıf öğrencilerimizden olan bir grup, Kocamustafapaşa Çocuk Bakım Evi’ne giderek hediyeleri teslime ettiler.

Karşılıksız yardım edebilmenin ve gönüllü olmanın insana değer kattığını unutmamalıyız. Gönüllülük, insan ilişkilerini kuvvetlendirir, empati becerisini attırır. ide okulları olarak öğrencilerimizi bu konuda bilinçlendirerek gönüllü olmalarını ve onları bu konuda teşvik etmeyi amaçlıyoruz.

Gönlünden Ne Koparsa! Gönlünden Ne Koparsa! Gönlünden Ne Koparsa! Gönlünden Ne Koparsa! Gönlünden Ne Koparsa! Gönlünden Ne Koparsa! Gönlünden Ne Koparsa!