Hangi Mesleği İstiyorum?

ide ortaokulu 6. sınıf öğrencilerimiz, bilişim dersinde gelecekte seçecekleri mesleklerle ilgili araştırmalar yaptılar, daha sonra yaptıkları araştırmaları Powtoon uygulaması ile animasyon haline getirdiler.

Çalışmayı yaparken hem seçecekleri mesleklerle ilgili detaylı bilgi sahibi oldular, hem de animasyon teknolojisini kullanarak meslekleri ile ilgili eğlenceli içerikler hazırladılar. Gelecekteki meslekleri ile ilgili eğlenceli ve öğretici bir projeye ortaya çıkardılar.

ide okulları olarak, öğrencilerimizin yarının dünyasına hazır, donanımlı birer birey olarak yetişmelerini amaçlıyoruz.

Hangi Mesleği İstiyorum? Hangi Mesleği İstiyorum? Hangi Mesleği İstiyorum? Hangi Mesleği İstiyorum? Hangi Mesleği İstiyorum? Hangi Mesleği İstiyorum? Hangi Mesleği İstiyorum? Hangi Mesleği İstiyorum?