Dilek Büyük öğrencilerimize masal anlattı.

Eğitimde masalın yerini benimseme ve etkili dinleme becerisi sergileme amacıyla düzenlenen masal etkinliğinde, İletişim Yayınevi kurucusu Dilek Büyük 27 Eylül Çarşamba günü anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimizle bir araya geldi.

Dilek Büyük “Ayağına Diken Batan Karga” masalında, ayağına batan dikeni yaşlı bir kadına emanet eden, geri almaya gittiğinde ise dikeni bulamayan süper karganın hikayesini anlattı. Masalların bize anlattıklarından yola çıkarak, sahiplenme ve paylaşma konusu hikayeleştirilerek öğrencilemize aktarıldı.

Bu masalı dinlerken anlatıcının vurgu ve mimiklerine dikkat edip tepkilerinden hangi duygu, düşünce ve davranışların onaylandığının fark edilmesi sağlandı. Aynı zamanda öğrencilerimiz farklı bir deneyim yaşadılar.

Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama