Hoş Geldin Pamuk!

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Kapsamında, Orman Çocukları Evi’nin yetenekli patileri Gio, Tia ve Barut’u okulumuzda misafir ettik. Doğayı paylaştığımız canlılara karşı farkındalık oluşturmak adına düzenlenen etkinlikte, dostlarımız mini bir gösteri yaparak öğrencilerimize kendilerini bol bol sevdirdiler.

Doğada sahipsiz yaşayan canlılara karşı sorumluluk duymalarını sağlamak amaçlı yürütülen proje sonunda, öğrencilerimizin getirdiği yaş ve kuru kedi/köpek mamalarıyla birlikte, Orman Çocukları Evi’ne toplamda 120 kilo mama bağışladık.

Diğer yandan, tüm olumsuz koşullarına rağmen sokakta yaşam mücadelesi veren köpeklerin de aslında bir çocuk sürekli yaşayabilecekleri eve ve aileye ihtiyacı olduğuna dikkat çekmeye çalıştık.

Bu bilinçle hareket ederek, öğrencilerimizle birlikte bir köpek evlat edinmenin sevincini yaşadık! 10 aylık olan Pamuk, artık ide’deki yeni yuvasında.

ide ailesine hoş geldin Pamuk!

Satın Alma Sahiplen!

Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama