ide Eğitim Uyum Programı Tamamlandı!

ide Eğitim Uyum Programıyla yeni eğitim öğretim yılı için planlamalarımıza başladık! 1 Tüm hafta boyunca öğrencilerimizin sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleriyle tanışması, aynı zamanda arkadaşlarıyla bir araya gelmesi için gruplar halinde düzenlediğimiz ide Eğitim Uyum Programımız tamamlandı.

Salgından korunma amacıyla alınan önlemler kapsamında, sosyal mesafe ve hijyen kuralları gözetilerek öğrencilerimiz farklı gün ve saatlerde üçer, dörder kişilik küçük gruplar halinde okula geldiler.

Uzun bir aranın ardından okulda olmanın heyecanını yaşayan öğrencilerimiz, Eğitim Uyum Programı kapsamında İngilizce çalışmalara katıldılar. Hem arkadaşlarıyla özlem giderdiler hem de öğretmenleriyle tanıştılar.

Ortaokula adım atan 5. sınıf öğrencilerimiz, branş öğretmenleriyle tanışmalarının ardından İngilizce seviye tespit sınavına katıldılar.

ide Eğitim Uyum Programı Tamamlandı! ide Eğitim Uyum Programı Tamamlandı! ide Eğitim Uyum Programı Tamamlandı! ide Eğitim Uyum Programı Tamamlandı! ide Eğitim Uyum Programı Tamamlandı! ide Eğitim Uyum Programı Tamamlandı! ide Eğitim Uyum Programı Tamamlandı! ide Eğitim Uyum Programı Tamamlandı! ide Eğitim Uyum Programı Tamamlandı!