ide İlkokul Öğrencileri Zengin İçeriklerle Destekleniyor.

ide’de Online eğitim sistemi ile İlkokul öğrencilerimiz, haftalık ders programları doğrultusunda zengin içeriklerle destekleniyor.

Günlük ders programı içerisinde İngilizce ve Sınıf öğretmeniyle yapılan derslerin yanı sıra beden eğitimi, görsel sanatlar ve müzik dersleri almaya devam ediyorlar. Salı günleri kendi sınıf öğretmenleri, Perşembe günleri de İngilizce öğretmenleri 1. Sınıf öğrencilerimize uyku öncesi hikaye okuyor.

İlkokul öğrencilerimiz, Online Eğitim Sistemi üzerinden öğretmenleriyle birebir iletişim kurabiliyor ve çalışmalarını paylaşabiliyor. Bu süreçte öğretmenlerimiz canlı görüşmeleri sürdürerek öğrencilerimizin dersteki kazanımlarını birebir takip ediyor ve geri bildirimlerde bulunuyor.

ide İlkokul Öğrencileri Zengin İçeriklerle Destekleniyor. ide İlkokul Öğrencileri Zengin İçeriklerle Destekleniyor. ide İlkokul Öğrencileri Zengin İçeriklerle Destekleniyor. ide İlkokul Öğrencileri Zengin İçeriklerle Destekleniyor. ide İlkokul Öğrencileri Zengin İçeriklerle Destekleniyor. ide İlkokul Öğrencileri Zengin İçeriklerle Destekleniyor.